sport op school

Dat de leerlingen wekelijks twee uur lichamelijke opvoeding krijgen op school, is niets nieuws. Maar onze MMI-leerlingen krijgen ook elke dag de kans om te sporten tijdens de middagpauze! Deze sportactiviteiten vinden telkens plaats van 12.30 u. tot 13.15 u. in de nieuwe sporthal, onder leiding van een enthousiaste leerkracht lichamelijke opvoeding. 

En het aanbod is toch wel heel gevarieerd:  basketbal, badminton, minivoetbal,netbal, volleybal,dans,...

Maar ook op woensdagnamiddag wordt er gesport: van één tot twee ‘s namiddags is er minivoetbal en van twee tot drie badminton en trampoline.

Een ruime waaier aan keuzemogelijkheden dus!

Daarnaast kunnen de leerlingen ook deelnemen aan heel wat interscolaire sportwedstrijden zoals veldlopen, volleybal, badminton, atletiek, …

En de hoogdag voor onze sportievelingen en natuurlijk ook voor ons team gemotiveerde sportleerkrachten is de jaarlijkse sportdag. 

De leerlingen hebben de keuze tussen verschillende activiteiten, aangepast aan de leeftijd en ook aan ieders portemonnee. 

Een overzicht van de keuzemogelijkheden:afvaart van de Lesse, avonturentocht, fietsen, fitness, gocart, schaatsen, paardrijden, paintball, tennis, vlottentocht, watersporten, zwemmen , wandelen,  …