milieuzorg op school

!!! MOS-NIEUWS 2016-2017!!!

MOS-ARCHIEF VORIGE SCHOOLJAREN

  • SING FOR THE CLIMATE - 21 SEPTEMBER 2012

Nic Balthazar, de Klimaatcoalitie en 11.11.11. roepen iedereen op om op zaterdag 22 en zondag 23 september mee te doen aan de grootste zangbetoging ooit. In elk dorp, in elke gemeente en in elke stad willen we mensen samenbrengen. Mensen zoals jij die het net als ons beu zijn. Beu om te zien dat er steeds verwezen wordt naar later. Daarom zullen we zingen, en dat zingen gaan we opnemen. Om te laten zien aan de wereld wat we bedoelen.

Leerkrachten muzikale opvoeding Bert Declerck en Mieke Vannieuwenhuyse leerden in hun lessen het lied aan de leerlingen. Op vrijdag 21 september was er dan de grote finale in onze school. Om 12.45 u. werden alle leerlingen en personeelsleden verwacht in de grote sporthal om samen te zingen. De leerlingen van 7IW ondersteunden deze activiteit op een passende en ludieke manier.

Op zondag 23 september is er 'Sing for the Climate' in Handzame op het Handzameplein en wordt er aan de kerk aldaar gezongen. Ook onze school zal er met een MOS-delegatie van de partij zijn en daar hopen we na het weekend ook beelden van te hebben!